A hétvégén kiemelt versenynek adott otthont a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub. 2013. július 13-14-én, került megrendezésre a Paulinyi Gyula Emlékverseny, felnőtt női és férfi másodosztály, valamint a korosztályos fiúknál, a 16 évesek között II. kategóriás versenyszámokban. Mindezek mellet még a 14 éves fiúk is összemérhették erejüket.

A vártnál kicsit szerényebb érdeklődés jellemezte a versenyt. Ami azért is érthetetlen, mert azt gondolná az ember, hogy egy ilyen vonzó kisvárosba, mint Gyula szívesen jönnek majd versenyezni és ezzel együtt egy kellemes hétvégét eltölteni. Akik viszont eljöttek elmondásuk szerint, mindannyian nagyon jól érezték magukat nálunk. Ehhez nagymértékben hozzájárult az is, hogy versenyt teljesen ideális körülmények között, kiváló teniszidőben rendezhettük meg.

Az eredmények hazai szempontból kicsit felemásra sikeredtek, ugyanis a felnőttek között jól a korosztályosok között kevésbé jól szerepeltünk. A felnőtt férfi versenyt a TSZSK versenyzője Oláh Imre nyerte, ami talán kisebb meglepetésnek számítana, viszont az elmúlt hetekben mutatott igen jó formája alapján Ő is esélyes volt a végső győzelem megszerzésére. Imi szett veszteség nélkül, imponáló játékkal utasította maga mögé vetélytársait. A második és harmadik helyen szintén a TSZSK Gyula versenyzői végeztek, Csernus István az ezüst, míg Hajdú Zoltán a bronzérmet vehette nyakába!
A nőknél szintén volt hazai érem, Gyurkó Anita harmadik helyezést ért el.

A korosztályos versenyzőinknek most nem sikerült beverekedniük magukat a legjobb négybe, de számunkra hamar eljön a bizonyítási lehetőség, hiszen a következő héten Szentesen, két hét múlva pedig ismét Gyulán léphetnek pályára.

A versenyen készült képek megtekintetőek a galériában.