Mindkét gyulai teniszcsapat feljutott a dobogóra

A gyulai teniszezők
Fotó: Dávid Szilvia

A gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub két osztályban is érdekelt volt az Országos Csapatbajnokságban.

Az ob II.-es csapat Szegeddel, Kiskunfélegyházával és három budapesti csapattal került egy csoportba, majd miután minden mérkőzését megnyerte, a tavaszi fordulót az első helyen zárta. Amennyiben az őszi fordulókban is ilyen eredményesek lesznek a fiúk, akkor osztályozót játszhatnak az első osztályba kerülésért, amiért minden meg is tesznek. A klub életében ilyen lehetőség még nem adódott. A csapat tagjai: Szeri Dávid, Lovász Zoltán, dr. Kopcsák Zoltán, Csernus István, Kovács Zoltán, Oláh Imre, Domján Tamás, Juhász Zsolt és Kincses Bence.

A harmadosztályban szereplő csapatunk is rendkívül eredményesen játszott a bajnokságban, a szegedi együttes mögött a második helyet szerezték meg. A gyulai fiúk maguk mögé utasították Békéscsaba, Szeghalom, Orosháza és Szarvas alakulatait. A csapat tagjai: Oláh Imre, dr. Szelezsán Róbert, Kincses Bence, dr. Hajdú László, Abrudán Attila, Hajdu Zoltán János, Gyimesi Márton, Havasi Róbert, Tihanyi Tamás, dr. Bagdi Árpád, Varga László, Havas István és Csatári Tamás.

A bajnokság őszi fordulói szeptember első hétvégéjén kezdődnek, de a játékosok addig is több egyéni versenyen szerepelnek.

Forrás: Gyulai Hírlap